Over Tuinen Deflou

Meer over Tuinen Deflou

Tuinen Deflou Diksmuide: tuinaanleg en tuinonderhoud met de grootste zorg !
Met gevoel voor groen en oog voor detail streven we naar perfectionisme en professionaliteit om van uw tuin een succesverhaal te maken.
Tuinen Deflou: over ons
Over Tuinen Deflou - Diksmuide

Uw tuin, onze passie

Tuinen Deflou is een jong en dynamisch bedrijf dat totale tuinprojecten realiseert. Wij bieden u een volledig aanbod in ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

Karel Deflou is het gezicht achter Tuinen Deflou.
Na mijn opleiding in de tuinbouwschool van Roeselare, waarbij ik verschillende vakantiejobs en stages heb gedaan bij tuinaanleggers en bij een boomkwekerij, ging ik aan de slag bij een tuinaannemer, waar ik de nodige ervaring heb opgedaan. Daar leerde ik met het grootste respect de knepen van het vak en schoolde nog bij.

Na enkele jaren werd de ambitie te groot en startte ik met mijn eigen zaak. In het begin bestonden mijn activiteiten hoofdzakelijk uit snoeien, scheren van hagen en aanplanten van tuinen.

Na de overgang naar hoofdberoep werd de overstap gemaakt naar de uitwerking van volledige tuinprojecten. Naast tuinaanleg en tuinonderhoud van zowel bedrijfs- als priv├ętuinen, kan u bij tuinen Deflou ook terecht voor aanleg van terrassen in hout of tegels, opritten, vijvers en zwemvijvers, aanplanten van kleine en grote planten of bomen, plaatsen van afsluitingen, tuinhuizen en carports, tuinverlichting en zelfs snoeien en vellen van bomen met risico.